ENWSI TV: Αναβάλλεται το αποψινό ΑΕΚ after

ENWSI TV: Αναβάλλεται το αποψινό ΑΕΚ after
Photo Credits: INTIME

Η σημερινή Δευτέρα (29/1) θα είναι διαφορετική στο ENWSI TV, καθώς αναβάλλεται το σημερινό AEK after με τους Βασίλη Μπορμπόκη και Σταύρο Καζαντζόγλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ξέρουμε είχατε συνηθίσει στην έκφραση πως «δεν χάνεται το αποψινό ΑΕΚ After με τους Βασίλη Μπορμπόκη και Σταύρο Καζαντζόγλου», ωστόσο η σημερινή μέρα θα είναι λίγο διαφορετική στο ENWSI TV.

Η εκπομπή που έχετε αγαπήσει άπαντες στην κοινωνία της ΑΕΚ, αναβάλλεται για σήμερα λόγω προσωπικού προβλήματος. Συμβαίνουν, δυστυχώς και αυτά… Έτσι απόψε δεν έχει youtube και ΑΕΚ After στο ENWSI TV για να απολαύσουμε την αμιγώς ποδοσφαιρική ανάλυση του Βασίλη Μπορμπόκη.

Ωστόσο, η νέα ποδοσφαιρική χρονιά έχει μπει σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή για την ΑΕΚ και όπως πάντα, όπου και όποτε παίζει η ΑΕΚ, το ENWSI TV θα είναι εκεί.

Ακόμη πιο δυναμικό, ανανεωμένο, αλλά διατηρώντας την ομάδα που έχει κερδίσει την αγάπη σας και την πρωτιά στην «κιτρινόμαυρη» – και όχι μόνο – ενημέρωση, ατόφια. Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει, αλλά ενισχύεται και μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά. Επομένως ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκπομπή, το επόμενο video στο κανάλι του enwsi.gr.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X