Sky: «Καμία πρόθεση του Αρτέτα να φύγει από την Άρσεναλ για την Μπαρτσελόνα»

Sky: «Καμία πρόθεση του Αρτέτα να φύγει από την Άρσεναλ για την Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόθεση του Μικέλ Αρτέτα να αποχωρήσει από την Άρσεναλ στο τέλος της φετινής σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανακοίνωση που έκανε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Τσάβι για την δική του αποχώρηση από τον πάγκο των Καταλανών με την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου δημιούργησε αμέσως πολλά σενάρια σχετικά με τον αντικαταστάτη του.

Λίγες ώρες αργότερα, στην Ισπανία υπήρξαν ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για πρόθεση του Αρτένα να αφήσει την Άρσεναλ ώστε να μετακομίσει αυτός στην Βαρκελώνη και να διαδεχθεί τον Τσάβι.

Σύμφωνα, όμως, με το βρετανικό Sky News κάτι τέτοιο δεν έχει καμία βάση καθώς ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός δεν προτίθεται να αφήσει το Λονδίνο.

Ο Αρτέτα ανέλαβε την Άρσεναλ τον Δεκέμβριο του 2019 και οδήγησε τους «Κανονιέρηδες» στο FA Cup τον Αύγουστο του 2020, ενώ η ομάδα επέστρεψε στο Champions League φέτος, μετά από έξι χρόνια απουσίας.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X