Σπουδαία κίνηση από την ΤΣΣΚΑ - Ανακοίνωσε τον ΝΒΑer Oυίλ Μπάρτον

Σπουδαία κίνηση από την ΤΣΣΚΑ - Ανακοίνωσε τον ΝΒΑer Oυίλ Μπάρτον
Photo Credits: INTIME

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΤΣΣΚΑ, καθώς έκανε δικό της τον ΝΒΑer Ουίλ Μπάρτον, τον οποίο απέκτησε μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θεωρείται ο Ουίλ Μπάρτον, με την ρωσική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο 33χρονος παίκτης έχει μεγάλη εμπειρία από το παρκέ το ΝΒΑ, καθώς αγωνίζεται στην απέναντι πλευρά του Ατλάντικού για 11 συναπτά έτη, έχοντας 11,2 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ με 35.5% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην καριέρα του.

Την περασμένη σεζόν την μοίρασε ανάμεσα στους Ουίζαρντς και τους Ράπτορς, έχοντας 6,8 πόντους, 24 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 36.7% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα αγωνιστεί μακριά από τις ΗΠΑ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X