Στη λίστα της Μπαρτσελόνα για αντικαταστάτης του Τσάβι ο Αρτέτα!

Στη λίστα της Μπαρτσελόνα για αντικαταστάτης του Τσάβι ο Αρτέτα!
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία είναι στην λίστα των Καταλανών ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δημοσίευμα «βόμβα» της Sport για τις σκέψεις του Αρτέτα να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, επιβεβαιώνεται από την Αγγλία, αφού η Sun αποκαλύπτει ότι το όνομα του 41χρονου προπονητή είναι ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Καταλανοί έχουν ξεχωρίσει τρία ονόματα στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Τσάβι, με το όνομα του Αρτέτα να βρίσκεται στην κορυφή, ενώ για την θέση «παίζουν» δυνατά ο Γιούργκεν Κλοπ και ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Αρτέτα μπορεί να έχει ακόμη 18 μήνες στο συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, όμως η προοπτική της Μπαρτσελόνα δεν αφήνει ασυγκίνητο τον 41χρονο προπονητή, που θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αναλάβει τους «μπλαουγκράνα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X