Πεπ Μελ: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο»

Πεπ Μελ: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πέπε Μελ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΟΦΗ από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο Πέπε Μελ μετά την ήττα των Κρητικών από την Ένωση στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου πως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο μας κόστισε λίγο μέχρι να καταλάβουμε το παιχνίδι και είναι περίεργο γιατί πιστεύω στο 2ο μέρος πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ αλλά χαρίσαμε δύο γκολ που φαινόταν αστεία».

Όσον αφορά την στρατηγική που ακολούθησε ο ίδιος, πρόσθεσε: «Εμείς συνήθως μπαίνουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια και ξέραμε ότι έπρεπε να βγούμε μπροστά να πιέσουμε στο build up της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν ότι στο 2ο ημίχρονο χαρίσαμε δύο γκολ στο transition αλλά ήταν ένα δώρο απ την πλευρά μας. Αν δείτε την εικόνα στο 2ο γκολ ο παίχτης μας κάνει ένα λάθος και στεναχωριεται χωρίς να αντιδράσει γρήγορα. Και όταν το κάνεις αυτό απέναντι σε μια ομάδα καλή όπως είναι η ΑΕΚ στο τέλος πρέπει να το πληρώσεις».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X