Πέντε γκολ plus κατά της Μπαρτσελόνα… από το 8-2 της Μπάγερν Μονάχου!

Πέντε γκολ plus κατά της Μπαρτσελόνα… από το 8-2 της Μπάγερν Μονάχου!
Photo Credits: INTIME

Τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα δέχθηκε περισσότερα από πέντε γκολ σε έναν αγώνα ήταν στον ιστορικό «διασυρμό» από τη Μπάγερν με 8-2 το 2020!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βιγιαρεάλ ανέτρεψε με συγκλονιστικό τρόπο τη Μπαρτσελόνα, την έθεσε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και ανάγκασε τον Τσάβι να προαναγγείλει το τέλος του από τον πάγκο της ομάδας.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με τις γενικότερες αμφιβολίες στο πρόσωπο του άλλοτε «μαέστρου» των «μπλαουγκράνα» έτρεξαν τις εξελίξεις.

Η Μπαρτσελόνα υπέστη μεγάλη αγωνιστική «ζημιά», αφού απομακρύνθηκε από τις πρωτοπόρους της La Liga και φανέρωσε όλες τις αδυναμίες της. Όλα αυτά ενώ πέρυσι στέφθηκε πρωταθλήτρια και έβρισκε τον παλιό καλό της εαυτό. Ήρθε όμως η «πεντάρα» από τη Βιγιαρεάλ ως ένα ισχυρό «χτύπημα».

Τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα δέχθηκε περισσότερα από πέντε γκολ σε έναν αγώνα ήταν προ τριετίας και κάτι, στον ιστορικό «διασυρμό» από τη Μπάγερν Μονάχου στον ημιτελικό του Champions League. Τότε η «βαυαρική μηχανή» έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησε με το ανεπανάληπτο 8-2! Ένα αποτέλεσμα που σηματοδότησε το τέλος εποχής και το μετέπειτα φινάλε του Λίονελ Μέσι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X