Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (28/1)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (28/1)

Με δύο ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Bundesliga (28/1)

  • Ντέρμπι στο Ρουρ ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Μπόχουμ
  • Η Ντόρτμουντ έχει πρόσφατο ρεκόρ 15-3-3 υποδεχόμενη την Μπόχουμ στις επίσημες αναμετρήσεις τους.

Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 18:30

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-0 εκτός την Κολωνία. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Μάλεν άνοιξε το σκορ, το οποίο 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58ο λεπτό ο Φούλκρουγκ έκανε το 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα “χτύπησε” ξανά ο Μάλεν κάνοντας το 0-3. Τον θρίαμβο της Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε ο Μουκοκό στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αμφίβολοι ο βασικός τερματοφύλακας Κόμπελ (18/0), ο βασικός επιθετικός χαφ Μπραντ (18/6) και ο συνήθως βασικός επιθετικός χαφ Ρόιζ (15/4). Οριακά εναντίον τους οι πιθανότητες.

Από εντός έδρας νίκη επί της Στουτγκάρδης έρχεται η Μπόχουμ. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Στουτγκάρδη, η οποία είχε 61% κατοχή και 7 τελικές προσπάθειες για γκολ. Όμως αυτές οι ευκαιρίες δεν καρποφόρησαν. Στο 50ό λεπτό όμως η Μπόχουμ άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, με σκόρερ τον Μάτους Μπέρο. Νέες απώλειες ο τιμωρημένος βασικός αριστερός μπακ Μπερνάρντο (18/1) και ο τραυματίας αναπληρωματικός αμυντικός Τολμπά (0/0). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο συνήθως βασικός κεντρικός αμυντικός Κ. Σλότερμπεκ (12/1), τρίτο ο βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Ασάνο (16/5) που απουσιάζει στο Ασιατικό Κύπελλο.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X