Καρδίτσα-ΑΕΚ Betsson: Η κριτική των παικτών

Καρδίτσα-ΑΕΚ Betsson: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson πέρασε νικηφόρα από την Καρδίτσα

Η ΑΕΚ Betsson πέτυχε το δεύτερο της διπλό της εφετινή σεζόν στην Basket league έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστές στο παιχνίδι της. Διαβάστε την βαθμολογία και την κριτική του enwsi.gr

Ζώης Καράμπελας – 6: Όταν πέρασε στο παρκέ, έδωσε ρυθμό στην ομάδα, μοίρασε γρήγορα 4 ασίστ για να πάρει διαφορά η Ένωση, όμως έκανε και κάποια λάθη που τον οδήγησαν στον πάγκο.

Άλφης Πιλάβιος – : Δεν αγωνίστηκε.

Τσέισον Ραντλ – 5 : Ο Αμερικανός δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, παρόλο που έπαιξε αρκετή ώρα και γενικά κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Τζόρνταν ΜακΡέι – 7 : Καλό παιχνίδι από τον ΜακΡέι, που έβγαλε ηγετικές τάσεις όταν το χρειαζόταν η ομάδα και με προσωπικά καλάθια έδωσε ανάσες όταν πλησίαζε η Καρδίτσα. Κάποιες φορές έκανε κατάχρηση ντρίπλας αλλά ήταν ουσιαστικός στην επίθεση.

Όμηρος Νετζήπογλου – 6 : Ο Νετζήπογλου ήταν αρκετά καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, σκόραρε στην επίθεση και βοήθησε στην άμυνα. Ίσως αδικείται από τα οκτώ λεπτά συμμετοχής, καθώς ήταν σε καλό βράδυ.

Γιάννης Κουζέλογλου – 9 : Καταπληκτικό ματς από τον Έλληνα φόργουορντ, που ίσως έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ. Σκόραρε 20 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ, ενώ ήταν εύστοχος και σε κρίσιμα τρίποντα.

Τζόρνταν Μόργκαν – 6 : Ο Αμερικανός ενώ είχε διάθεση να βοηθήσει εντούτοις δεν είχε καλές επιλογές, υπέπεσε σε λάθη μέσα στο παιχνίδι και φορτώθηκε με φάουλ.

Τζάστιν Τίλμαν – 7 : Άλλο ένα καλό επιθετικό βράδυ από τον Τίλμαν που παρά την αστοχία για τα δικά του στάνταρ, σκόραρε 20 πόντους με οκτώ ριμπάουντ, ενώ και η αλλαγή στον τρόπο άμυνας τον βοήθησε να κρύψει κάπως την αδυναμία του.

Δημήτρης Αγραβάνης – 6 : Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, ευστοχώντας και σε ένα τρίποντο, βοήθησε όσο μπορούσε στην άμυνα, όμως ακόμα δεν μπορεί να παίξει πολλά λεπτά και έτσι έμεινε στον πάγκο στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου.

Όστιν Χόλινς – 6 : Ντεμπούτο στην Basket League για τον Χόλινς, που ήταν ουσιαστικός, σούταρε όταν έπρεπε, έπαιξε τις άμυνες του και βοήθησε στην λειτουργία της ομάδας, όμως φαίνεται ότι ακόμα θέλει χρόνο για να ενσωματωθεί στο 100%.

Μάνος Χατζηδάκης –  : Δεν αγωνίστηκε

Μπράντον Νάιτ – 7: Ο Νάιτ είχε ένα καλό επιθετικό βράδυ, σκόραρε 14 πόντους, βοήθησε στα ριμπάουντ (5) και στις ασίστ (3), όμως πρέπει να διορθώσει κάποιες επιπόλαιες πάσες, ειδικά σε καταστάσεις πικ εν ρολ που καταλήγουν στους αντιπάλους.

Ηλίας Ζούρος: Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Έλληνα τεχνικό, που δεν είχε τον χρόνο να αλλάξει πολλά πράγματα και να βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ, οπότε αρκέστηκε σε κάποιες τακτικές αλλαγές στην άμυνα και στόχευση στην επίθεση. Έκανε σωστές αλλαγές και έπαιρνε τάιμ άουτ όταν χρειαζόταν για να κόψει τον ρυθμό της Καρδίτσας. Σίγουρα έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να φτάσει η ΑΕΚ να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X