Αλόνσο: Απάντησε στις φήμες που τον συνδέουν με την Λίβερπουλ

Αλόνσο: Απάντησε στις φήμες που τον συνδέουν με την Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάμπι Αλόνσο, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Λίβερπουλ το καλοκαίρι και απάντησε επί του θέματος των τελευταίων 24ώρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την πάγκο της Λίβερπουλ και έτσι πλέον, όλα τα μέσα ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τον αντικαταστάτη του. Το όνομα που επικρατεί είναι του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος ρωτήθηκε για την πιθανότητα αυτή.

Ωστόσο, ο Ισπανός ξεκαθάρισε σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν σκέφτεται ακόμη το «επόμενο βήμα».

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι αυτή την στιγμή το επόμενο βήμα. Σκέφτομαι πού βρίσκομαι τώρα και νομίζω ότι βρίσκομαι σε ένα υπέροχο μέρος που μου αρέσει. Είναι το σωστό μέρος, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν ξέρω για τον ρυθμό [της καριέρας μου]. Ο ρυθμός μου είναι αυτός που θα έχει η ομάδα μου το Σάββατο για να είμαι ειλικρινής, γιατί αυτό είναι που έχει πραγματικά σημασία. Θα είμαι χαρούμενος αν παίξουμε καλά και αξίζουμε να κερδίσουμε. Τι θα συμβεί στο μέλλον… Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει πραγματικά αυτή τη στιγμή».

Μετά από άμεση ερώτηση σχετικά με την Λίβερπουλ, πρόσθεσε: «Οι εικασίες είναι φυσιολογικές, η προσοχή μου είναι εδώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν», ενώ παραδέχτηκε ότι είναι «μια μεγάλη έκπληξη για τη Λίβερπουλ (η αποχώρηση Κλοπ)».

Θυμίζουμε ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι πρώτη στη βαθμολογία της Bundesliga αυτή τη σεζόν ούσα μάλιστα αήττητη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X