Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΚ ο Μοχαμάντι - Συνεχίζει στην Άντανα Ντεμίρσπορ!

Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΚ ο Μοχαμάντι - Συνεχίζει στην Άντανα Ντεμίρσπορ!
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μίλαντ Μοχαμάντι ο οποίος συνεχίζει στην Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξαφνικά τέλος από την ΑΕΚ ο Μίλαντ Μοχαμάντι, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην τουρκική Άντανα Ντεμίρσπορ!

Το συμβόλαιο του Ιρανού μπακ με την Ένωση έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι όμως η μεταγραφή του στον τουρκικό σύλλογο ολοκληρώθηκε από τώρα κι έτσι αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Παράλληλα, το ρόστερ της Ένωσης αριθμεί πλέον έναν λιγότερο μη κοινοτικό ποδοσφαιριστή αν και ακόμα ξεπερνιέται το όριο των 5 μη κοινοτικών που μπορεί να έχει μια ομάδα ανά αναμέτρηση στην Super League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Ο Ιρανός διεθνής αριστερός μπακ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ), κατακτώντας μαζί της το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο του 2023.

Μιλάντ, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X