ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα «φωτογραφίζει» Ραντόνια στα Σπάτα για δεξί μπακ με ΟΦΗ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα «φωτογραφίζει» Ραντόνια στα Σπάτα για δεξί μπακ με ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα το... είπε και ετοιμάζεται να το κάνει με τον Βένταντ Ραντόνια στο ΑΕΚ - ΟΦΗ της Κυριακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς με τον ΟΦΗ είναι για την ΑΕΚ μία καλή ευκαιρία να κερδίσει ξανά εντός έδρας μετά τα ματς με Άρη και ΠΑΟ όπου δεν τα κατάφερε, να πάρει… ανάσα κορυφής πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και να βαδίσει ξανά στο δρόμο που μας έμαθε πέρυσι.

Για τον Ματίας Αλμέιδα η θέση του δεξιού μπακ είναι αυτή την στιγμή αυτή που τον προβληματίζει με τον Λάζαρο Ρότα τιμωρημένο και με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να παραμένει εκτός προπονήσεων. Ο Γάλλος δύσκολα να προλάβει να είναι έτοιμος στο 100% σύμφωνα με τις εκτιμήσεις με τον «Πελάδο» να ψάχνει την λύση πια για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Ο Ορμπελίν Πινέδα από την Τρίτη φαινόταν να είναι η πρώτη επιλογή του Αλμέιδα, αλλά στις τελευταίες προπονήσεις ο Βένταντ Ραντόνια πήρε πολλούς πόντους. Και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά επί των ημερών του Αλμέιδα στην ΑΕΚ να πάρει πρώτη φορά θέση βασικού στην 11άδα της ΑΕΚ στην Super League. Πέρυσι ο 22χρονος Βόσνιος έπαιξε σε 4 ματς Κυπέλλου (τρεις βασικός, μία ως αλλαγή) και φέτος δεν είχε καταφέρει να βρει χώρο με Ρότα και Σιντιμπέ να παίρνουν όλα τα ματς και τον Πινέδα να επιστρατεύεται κατά τη διάρκεια των αγώνων όταν υπήρχε ανάγκη.

Ο Ραντόνια βρίσκεται στην ΑΕΚ τρία χρόνια, έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ (με Κηφισιά πέρυσι στο Κύπελλο) και φέτος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Μοιάζουν οι επόμενοι μήνες κομβικοί με την παρουσία του στην πρώτη ομάδα και στην ΑΕΚ Β’ (έχει 11 ματς παίζοντας δεξί μπακ, αριστερό μπακ και στόπερ), αναφορικά με την παραμονή του στους «κιτρινόμαυρους». Πάντως, ο Αλμέιδα θα κάνει αυτό που προανήγγειλε και αναμένεται να του δώσει την ευκαιρία. Αν παίξει βασικός ο Ραντόνια, τότε ο Πινέδα θα παραμείνει στον άξονα. Αν προλάβει να είναι έτοιμος ο Σιντιμπέ, θα παίξει αυτός και ο Ραντόνια θα μείνει στον πάγκο.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X