ΑΕΚ: Φαβορί ο Πινέδα για δεξί μπακ με ΟΦΗ, δύσκολα να προλάβει ο Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Φαβορί ο Πινέδα για δεξί μπακ με ΟΦΗ, δύσκολα να προλάβει ο Σιντιμπέ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ θα έχει... θέμα στο δεξί άκρο της άμυνας το οποίο θα λύσει ο Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή στις 16:00 αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς φιλάθλους και στοχεύει να συνεχίσει τις νίκες μετά το εμφατικό διπλό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Η Ένωση για το ματς με τους Κρητικούς έχει δηλώσει τιμωρημένο τον Λάζαρο Ρότα, ενώ είναι ακόμη εκτός οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Λιβάι Γκαρσία και Κώστας Γαλανόπουλος. Και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δύσκολα θα καταφέρουν να είναι 100% έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Σε αυτό το σενάριο ο Ματίας Αλμέιδα προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικό στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ορμπελίν Πινέδα όπως έχει πολλές φορές από την περσινή χρονιά κυρίως ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Μεξικανός δείχνει θαυμαστή συνέπεια και στο δεξί άκρο της άμυνας, παρότι προφανές είναι ότι η… καλή του θέση όπου βολεύεται να βγάζει τις αρετές του είναι στον άξονα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X