Σαλάχ: «Ξεκίνησα αποκατάσταση και θα κάνω το παν για να επιστρέψω στην Εθνική Αιγύπτου»

Σαλάχ: «Ξεκίνησα αποκατάσταση και θα κάνω το παν για να επιστρέψω στην Εθνική Αιγύπτου»
Photo Credits: INTIME

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε την αποκατάσταση για να επιστρέψει στη δράση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Γκάνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα απουσιάσει έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο Λίβερπουλ για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του και αυτό ερμηνεύθηκε από κάποιους ότι οι «reds» εκμεταλλεύτηκαν τον τραυματισμό του για να τον επαναφέρουν στο ρόστερ τους.

Ωστόσο ξεκαθάρισε και ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι όταν είναι έτοιμος θα γυρίσει στην εθνική Αιγύπτου και την προσπάθειά της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

«Χθες ξεκίνησα τη θεραπεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης και θα κάνω το παν για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή. Επίσης αγαπώ την Αίγυπτο και τον λαό της. Προσπαθήστε περισσότερο», έγραψε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός στο post του.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X