Ιωάννης Μελισσανίδης: «Πήρα τα μετάλλια μου πεντακάθαρος, η φυσική μου ντοπαμίνη ήταν οι μεγάλοι Έλληνες»

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Πήρα τα μετάλλια μου πεντακάθαρος, η φυσική μου ντοπαμίνη ήταν οι μεγάλοι Έλληνες»

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη και μίλησε για τους αγώνες που έκανε προκειμένου να φτάσει στην κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε για τα βήματα που έκανε για να φτάσει στην κορυφή.

Η κουβέντα ξεκίνησε σχετικά με το τι μπορεί να περάσει ένας πρωταθλητής, όπως τον πόνο, την ταπείνωση και την έλλειψη σεβασμού. «Όλος αυτός ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές από προπονητές, δεν τον έχω βιώσει. Είχα τη τύχη και τη τιμή να συνεργαστώ με σπουδαίους προπονητες, τον κ. Καπνίδη που φέραμε όλες τις διακρίσεις και αργότερα ο κ. Κασιόλας, αλλά εννοείται το θέμα της διατροφής ακόμη το κουβαλάω, είναι ένα τραύμα μόνιμο. Έχεις μάθει να βλέπεις το κορμί σου σε μια συγκεκριμένη φόρμα, δεν σου αρέσει να το βλέπεις να αλλάζει».

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X