Πλάθα: «Δεν διαθέτουμε παίκτες που να είναι σούπερμαν-Είμαστε ουσιαστικά μια νέα ομάδα»

Πλάθα: «Δεν διαθέτουμε παίκτες που να είναι σούπερμαν-Είμαστε ουσιαστικά μια νέα ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στις αλλαγές που έγιναν με τις προσθήκες νέων παικτών στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson, Ζουάν Πλάθα, μετά την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας

Η ΑΕΚ Betsson γνώρισε την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας (80-79) στη δεύτερη φάση του Basketball Champions League, με τον προπονητή της «Ένωσης» να μιλάει για το τι οδήγησε σε αυτή την ήττα.

Ο Ζουάν Πλάθα, αναφέρθηκε στο κομμάτι πως η ομάδα έχει νέες προσθήκες που θέλουν ακόμα χρόνο για να προσαρμοστούν, ενώ τόνισε πως είναι καλό το ότι θα έχουν από εδώ και πέρα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ Betsson:

«Αν δουμε το φύλλο της στατιστικής, το ποσοστό που έχει ο Προμηθέας στα σουτ τριών πόντων κάνει μια πολύ μεγάλη διαφορά. Κάποια φάουλ που έγιναν ίσως και μακριά από την μπάλα, στείλαν τον Προμηθέα στην γραμμή των ελευθέρων βολών.

Επίσης κάποιες λεπτομέρειες πολύ μικρές έκριναν αυτό το παιχνίδι. Δεν διαθέτουμε παίκτες που να είναι σούπερμαν, για να κάνει κάποιο κλέψιμο και να φεύγαμε στον αιφνιδιασμό έτσι ώστε να πετύχουμε κάποιο καλάθι.

Είμαστε ουσιαστικά μια νέα ομάδα γιατί υπήρξαν πολλές αλλαγές τις τελευταίες δέκα μέρες, η διοίκηση έφερε παίκτες έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν και είχαμε παίκτες που προπονήθηκαν είτε για τρεις μέρες, είτε μια μέρα.

Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε νίκες στη συνέχεια της πορείας μας στο TOP 16, μια ήττα με έναν πόντο εδώ στην Πάτρα από μια ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας, μια πολύ δύσκολη έδρα, δεν είναι μια κακιά ήττα, αλλά είναι μια ήττα που θα πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια.

Είναι καλό το ότι θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια είτε για το πρωτάθλημα, είτε για το Basket Champions League μπροστά μας. Θα προσπαθήσουμε να μπολιάσουμε τους παίκτες μέσα στο σύστημα μας και να παρουσιάσουμε το πρόσωπο το οποίο θέλω και πάλι εγώ σαν ομάδα στη συνέχεια.»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X