UEFA: Συνάντηση του Τσέφεριν με Προένσα στη Νιόν

UEFA: Συνάντηση του Τσέφεριν με Προένσα στη Νιόν
Photo Credits: INTIME

Τον πρόεδρο των ευρωπαϊκών Λιγκών, Πέδρο Προένσα, υποδέχθηκε σήμερα (23/1) ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρόεδρο των ευρωπαϊκών Λιγκών, Πέδρο Προένσα, υποδέχθηκε σήμερα (23/1) ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν στο «σπίτι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» στη Νιόν. Οι δύο πρόεδροι τόνισαν την άριστη συνεργασία και κατανόηση που υπάρχει μεταξύ των δύο οργανισμών, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση  της ένωσης  για τη διατήρηση ενός ενιαίου μετώπου για το καλό του παιχνιδιού.

«Οι ευρωπαϊκές λίγκες αποτελούν ουσιαστικό μέτοχο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω της εκπροσώπησής τους και της υπεράσπισης των συμφερόντων των εγχώριων πρωταθλημάτων, τα οποία παραμένουν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του ποδοσφαίρου στην ήπειρό μας.

Η πολύτιμη συμβολή τους στη διαμόρφωση του μέλλοντος του αθλητισμού μας και στην προστασία των βασικών αξιών του σε αυτούς τους ευαίσθητους καιρούς εκτιμώνται βαθιά», είπε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ενώ ο ομόλογός του των ευρωπαϊκών λιγκών, Πέδρο Προένσα, τόνισε:

«Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών και να δείξουμε τη σταθερή αρμονία μεταξύ των κύριων ενδιαφερόμενων μερών της ποδοσφαιρικής πυραμίδας για την υπεράσπιση των υφιστάμενων αγωνιστικών μορφών, για την προστασία της ουσίας του ποδοσφαίρου όπως το αγαπάμε, με βάση την αξία, το δικαίωμα όνειρο και αλληλεγγύη, και στη διατήρηση μιας δίκαιης ισορροπίας μεταξύ ευρωπαϊκών και εγχώριων διοργανώσεων».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X