Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε ως το 2028 ο Μιλιτάο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε ως το 2028 ο Μιλιτάο
Photo Credits: INTIME

Ο Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός, Έντερ Μιλιτάο, επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τρία επιπλέον χρόνια, ήτοι έως το 2028, ανακοίνωσε την Τρίτη (23/1) ο σύλλογος της Μαδρίτης, ο οποίος συνεχίζει τις ανανεώσεις βασικών παικτών.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έφτασε το 2019 από την Πόρτο έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, θα είναι «συνδεδεμένος με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2028», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ρεάλ.

Έχοντας γίνει ένα από τα σύμβολα της ανανέωσης των «Μερένχες» μετά τις αποχωρήσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν, ο κεντρικός αμυντικός μιμήθηκε αρκετούς συμπαίκτες του που επέκτειναν τα συμβόλαιά τους από την αρχή της σεζόν.

Όπως οι Βινίσιους, Ροντρίγκο, Εντουάρντο Καμαβινγκά και Φεντερίκο Βαλβέρδε, στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για να αποθαρρύνει κάθε ανταγωνισμό, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Η ανακοίνωση έρχεται επίσης λίγες εβδομάδες μετά την ανανέωση του Ιταλού προπονητή Κάρλο Αντσελότι μέχρι το 2026, παρά το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας.

Αναρρώνοντας ακόμα από μια ρήξη του εξωτερικού χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο στην αρχή της σεζόν, ο Μιλιτάο έχει παίξει μόνο έναν επίσημο αγώνα (50 λεπτά) αυτή τη σεζόν.

Ο διεθνής με τη Σελεσάο (30 συμμετοχές) έχει ήδη κερδίσει εννέα τίτλους με τη Ρεάλ, συμπεριλαμβανομένου ενός Champions League (2022) και δύο πρωταθλημάτων (2020, 2022), ενώ μετρά 143 με τους «Μπλάνκος» αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μιλιτάο έχει ξεκινήσει προπονήσεις και ο χρόνος για την επιστροφή του στην υπηρεσία του Αντσελότι μετά αντίστροφα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X