Μεσολόγγι: Έρευνες για το όπλο της δολοφονίας του Μπάμπη – Οι πισώπλατοι πυροβολισμοί και τo DNA

Μεσολόγγι: Έρευνες για το όπλο της δολοφονίας του Μπάμπη – Οι πισώπλατοι πυροβολισμοί και τo DNA

Συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγικό ήταν το τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, καθώς το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22.01.2024), όταν η Αστυνομία ανακοίνωσε τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας.

Για τη δολοφονία του Μπάμπη, ο οποίος εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου 2024, κατηγορείται και προφυλακίστηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε ύστερα από 18 ημέρες, όταν η σορός του 31χρονου εντοπίστηκε από τον Ευάγγελο Αλεξανδρή, επικεφαλής της ομάδας Anubis Cold Case Κ9 team με τον σκύλο ΕΚΟ, σε χωράφι, σε βαλτώδη περιοχή της Ευαγγελίστριας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ήταν μπρούμυτα, σε προχωρημένη σήψη, και έφερε πυροβολισμούς από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και στα πόδια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πισώπλατο “χτύπημα”.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X