Ζήκος: «Στον Μπακασέτα αξίζει μόνο χειροκρότημα, αυτό μας κάνει ξεχωριστούς» (ΦΩΤΟ)

Ζήκος: «Στον Μπακασέτα αξίζει μόνο χειροκρότημα, αυτό μας κάνει ξεχωριστούς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε όσα είπε ο Άκης Ζήκος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα, αυτή την φορά με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Για την επιστροφή του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος στην χώρα μας, πήρε θέση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram ανέφερε πώς «Στον Μπακασέτα αξίζει μόνο χειροκρότημα, αυτό μας κάνει ξεχωριστούς».

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει:

«Δε καταλαβαίνω γιατί ο Τάσος Μπακασετας θα έπρεπε να γυρίσει μόνο στην ΑΕΚ, όταν κ εφόσον το αποφάσιζε να γυρίσει στην Ελλάδα. Δε καταλαβαίνω επίσης, γιατί θα πρέπει «εμείς» να τον βρίζουμε κ να τον στήνουμε στον τοίχοι χαρακτηρίζοντας τον προδότη».

«Ο Τάσος Μπακασετας τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ τον καιρό που αγωνίστηκε φορώντας τη κ δεν έχει καμμία ευθύνη για την οποιαδήποτε άσχημη πορεία είχε η ομάδα, εκείνα τα δύσκολα χρόνια.
Ο Τάσος Μπακασετας είναι ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας κ τίμησε όσο λίγοι τη σημαία της Ελλάδας στο εξωτερικό, κάνοντας μας υπερήφανους που είναι Έλληνας».

Επειδή κάποιοι θα βγείτε κ θα παραλληλίσετε κ θα συγκρίνετε με ‘’εταίρους’’ του αθλήματος, θα πω μόνο το εξής…Ο Τάσος Μπακασετας εκτός από εκπληκτικός αθλητής, είναι κ ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Στον Τάσο Μπακασετα, αξίζει μόνο χειροκρότημα σε οποία ομάδα κ αν αγωνίζεται.
Εύχομαι κ «εμείς» όταν θα έρθει η ώρα να κάνουμε το ίδιο!

Αυτό μας κάνει ξεχωριστούς, αυτό θα μας κάνει να διαφέρουμε, όχι προσποιητά, αλλά με απόλυτο συναίσθημα…

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zikos Akis (@akzios)

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X