Τελειώνει του Ότο στον ΠΑΟΚ: Πιθανόν ως το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη

Τελειώνει του Ότο στον ΠΑΟΚ: Πιθανόν ως το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη
Photo Credits: INTIME

Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο 29χρονος μπακ, Γιόνι Ότο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε απόλυτη συμφωνία με τον 29χρονο μπακ, καλύπτοντας πλήρως τα «θέλω» του.

Οι τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής θα ρυθμιστούν από την Μαρία Γκοντσάρεβα μετά την προεργασία που έκανε το τμήμα σκάουτινγκ όλο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να φέρει αυτήν την πολύ δύσκολη υπόθεση στα μέτρα του Δικεφάλου.

Σε ό,τι αφορά το «εμπόδιο» της Γουλβς δεδομένης της συμφωνίας με τον Ότο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί και αυτό καθώς ο Ισπανός αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Ο ΠΑΟΚ, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία συζήτησης δανεισμού του ποδοσφαιριστή, στοχεύοντας εξ αρχής στην απόκτησή του ως ελεύθερη μεταγραφή.

Τα μηνύματα που εστάλησαν από την πλευρά του Ότο στον ΠΑΟΚ είναι πως προσεχώς θα επιτευχθεί το deal με την Γουλβς για να πάρει την ελευθέρας του, αφού προηγουμένως οι «Λύκοι» καταβάλλουν ένα ποσό ως αποζημίωση.

Η περίπτωση του Ισπανού είναι πολύ προχωρημένη για τους Θεσσαλονικείς και δεν αποκλείεται ακόμη και ως το τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα για υπογραφές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X