Άρσεναλ: H απίστευτη κομπίνα με τις... κάλτσες του Όντεγκααρντ (VIDEO)

Άρσεναλ: H απίστευτη κομπίνα με τις... κάλτσες του Όντεγκααρντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μια κίνηση που κάνει με τις κάλτσες του ο Μάρτιν Όντεγκααρντ πριν από τις εκτελέσεις των κόρνερ, έχουν κάνει την Άρσεναλ στην απόλυτη Βασίλισσα των στημένων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Άρσεναλ, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Με μια πειστική εμφάνιση, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έκανε… πλάκα στην Κρίσταλ Πάλας και τη διέλυσε με 5-0, φτάνοντας έτσι σε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» εν όψει και της συνέχειας της σεζόν. Οι «κανονιέρηδες» ήταν και πάλι κυρίαρχοι στις στατικές φάσεις, καθώς τα δύο πρώτα γκολ προήλθαν από εκτελέσεις κόρνερ.

Μπορεί ο Μάρτιν Όντεγκααρντ να μην συμμετείχε άμεσα στις εκτελέσεις, ωστόσο η έμμεση συμβολή του ενδέχεται να είναι πιο σημαντική και από αυτήν των πρωταγωνιστών των φάσεων.

Διότι ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός είναι αυτός που ουσιαστικά αποφασίζει με ποιον τρόπο θα εκτελεστούν τα κόρνερ της Άρσεναλ. Και μάλιστα το κάνει με έναν τρόπο που εντός του αγωνιστικού χώρου γίνεται δύσκολα αντιληπτό, καθώς ο αρχηγός τον Λονδρέζων χρησιμοποιεί τις κάλτσες του για να δώσει την οδηγία στον εκτελεστή!

Άρσεναλ: H απίστευτη κομπίνα με τις... κάλτσες του Όντεγκααρντ (VIDEO)

Ο Όντεγκααρντ φέρεται να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με τις κάλτσες του σε κάθε εκτέλεση κόρνερ, όπως παρατήρησαν οι παρουσιαστές του BBC. Ο Νορβηγός κάθεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής και… συμπτωματικά σε κάθε κόρνερ σκύβει και πιάνει τις κάλτσες του. Έτσι με αυτόν τον τρόπο ο Νορβηγός «ανακοινώνει» την οδηγία για την εκτέλεση του κόρνερ και οι συμπαίκτες του κινούνται αναλόγως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ είναι φέτος η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στην Premier League μέσω των στατικών φάσεων, έχοντας πετύχει 13 τέρματα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X