Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς: Θέλει να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία και να επιστρέψει στη Λάτσιο

Λοτίτο: «120 εκατομμύρια η αξία του Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως τελικά δεν είναι όλα τόσο ρόδινα στη Σαουδική Αραβία. Ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν αυτός που έμελλε να κάνει την αρχή, καθώς ο Άγγλος μέσος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Αλ Ετιφάκ και να επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη του Άγιαξ, θυσιάζοντας μάλιστα και πολλά εκατομμύρια.

Ο Χέντερσον άνοιξε την πόρτα και φαίνεται πως θα τον ακολουθήσουν και άλλοι, με τον Σέρτζει Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να θέλει να γίνει ο επόμενος. Έξι μήνες μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ, ο έμπειρος Σέρβος χαφ φέρεται να αναζητά τρόπους για να αποχωρήσει άμεσα από τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Σάβιτς συνάντησε την αποστολή της Λάτσιο η οποία βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία για το ιταλικό Σούπερ Καπ και φέρεται να ανακοίνωσε στους πρώην συμπαίκτες του ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα.

Η «Il Messaggero» τονίζει ότι ο Σάβιτς αποκάλυψε στους πρώην συμπαίκτες του ότι του λείπουν και ότι ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στην ομάδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X