Βέργος: «Όταν κάνεις λάθη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, θα το πληρώσεις»

Βέργος: «Όταν κάνεις λάθη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, θα το πληρώσεις»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Νίκος Βέργος μετά το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε πάρτι στο Περιστέρι διαλύοντας τον Ατρόμητο με 0-5, με τον Νίκο Βέργο, επιθετικό της ομάδας του Περιστερίου να στέκεται στα λάθη που έκανε η ομάδα του κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Βέργου στα κανάλια Novasports μετά την ήττα από την ΑΕΚ:

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε το στρίψιμο του νομίσματος για το αν υπάρχει άνεμος κόντρα ή όχι. Δεν περιμέναμε το γκολ τόσο νωρίς, όταν δίνεις σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ δικαιώματα τότε έχεις πρόβλημα. Κοιμηθήκαμε στην αρχή του ματς, ήρθε και το δεύτερο γκολ. Μετά δεχθήκαμε κι άλλα γκολ από στημένες φάσεις και γενικώς όταν κάνεις λάθη κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, τότε θα τα πληρώσεις. Είναι ένα μάθημα για εμάς».

Για το αν θα επηρεάσει την συνέχεια του Ατρομήτου η βαριά ήττα:

«Δεν θα αφήσουμε αυτό το ματς να μας επηρεάσει. Έρχονται σημαντικά παιχνίδια, πρώτα από όλα στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Μετά με τον Αστέρα στο πρωτάθλημα και πάει λέγοντας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X