Bundesliga: Ήττα-σοκ για τη Μπάγερν (1-0) από τη Βέρντερ Βρέμης

Bundesliga: Ήττα-σοκ για τη Μπάγερν (1-0) από τη Βέρντερ Βρέμης
Photo Credits: INTIME

Η Βέρντερ Βρέμης άλωσε το Μόναχο (0-1 την Μπάγερν) και οι Βαυαροί παραμένουν στο -7 από την κορυφή!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει πάρει 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Αν θέλει να πάρει το 12ο σερί, θα πρέπει να… υπερβεί τον εαυτό της. Πλέον, το πράγμα δυσκόλεψε πολύ. Δεν είναι μόνο το 7 από την κορυφή (με ένα παιχνίδι λιγότερο), αλλά και το γεγονός ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλη την Ευρώπη, σε όλες τις διοργανώσεις.

Για πρώτη φορά μετά το 2008, η Βέρντερ Βρέμης άλωσε το Μόναχο (0-1) και πλέον η ομάδα του Τόμας Τούχελ που βρίσκεται και εκτός κυπέλλου, πρέπει να κάνει μία τεράστια υπέρβαση.

Το 0-1 της Βέρντερ δεν ήταν εκτός λογικής. Η ομάδα της Βρέμης είχε ακυρωθέν γκολ με τον Νάινμα (25’), βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Βάιζερ (59’) και παρότι δέχθηκε πίεση, στην πραγματικότητα δεν έφαγε πολλές μεγάλες φάσεις. Οι Βαυαροί με καλά μπλοκαρισμένο τον Κέιν, έμειναν για πρώτη φορά φέτος στο μηδέν σε εντός έδρας ματς και πλέον… έμπλεξαν για τα καλά.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X