Ξέσπασαν ΑΕΚ και Πόνσε στο Περιστέρι!

Ξέσπασαν ΑΕΚ και Πόνσε στο Περιστέρι!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διέλυσε τον Ατρόμητο με 0-5 στο Περιστέρι με killer τον Εκι Πόνσε που έβαλε 3 γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και έναν σκληρό αποκλεισμό, η ΑΕΚ συνήλθε και ξέσπασε σήμερα στο Περιστέρι. Το τελικό 0-5 επί του Ατρομήτου τα λέει όλα. Ο αντίπαλος της ΑΕΚ ήταν αήττητος για 13 ματς, μέχρι να… πέσει πάνω στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Πρωταγωνιστής ο Έκι Πόνσε που επιτέλους βρήκε τον εαυτό του, στο πρώτο 15λεπτο είχε 2 γκολ και συνολικά τρία δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του όταν τον έχει ανάγκη. Ανύπαρκτος αμυντικά ο Ατρόμητος, η ΑΕΚ τα έκανε όλα πολύ εύκολα με σοβαρότητα και συνεχή επιθετικότητα και αποτελεσματικότητα.

Ο Πόνσε πρωταγωνιστής με τα σημαντικά γκολ του, ο Γιόνσον τρομερός, εξαιρετικοί Ρότα-Πήλιος και ο Γκατσίνοβιτς.

Ο Πόνσε έκανε το 0-1 στο 2′, το 0-2 στο 15′, ο Κάλενς το 0-3 στο 35′, πάλι ο Πόνσε το 0-4 στο 58′ και ο Γιόνσον στο 67′ το 0-5.

Πλέον, η ΑΕΚ παραμένει στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και περιμένει το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επόμενο ματς για την Ένωση την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 16:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το enwsi.gr

Το ματς

Ο Ματίας Αλμέιδα άρχισε το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ τον Πήλιο, δεξί μπακ τον Ρότα, τον Βίντα με τον Κάλενς στα στόπερ, ο Γιόνσον κόφτη με τον Πινέδα σε ελεύθερο ρόλο δίπλα του, δεξιά στην επίθεση ο Αμραμπατ, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και ο Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε στην επίθεση. Ο Ιλιτς για τον Ατρόμητο παρέταξε ότι καλύτερο είχε και με τον αέρα του αήττητου των 13 αγώνων.

Το ματς ξεκίνησε… ιδανικά για την ΑΕΚ. Ο Πήλιος έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, ο Ασεβέδο ολιγώρησε σημαντικά και ο Πόνσε εκτέλεσε με τη μια, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσιντώτα για το 0-1 στο 2’. Η ΑΕΚ πήρε ψυχολογία και απείλησε ξανά. Στο 7’ ο Πήλιος εκτέλεσε χαμηλά το κόρνερ και παρότι η εκτέλεση ήταν κακή, η μπάλα στρώθηκε στον Γιόνσον,  ο οποίος με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Το ματς είχε την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια, αλλά ο δυνατός αέρας δεν επέτρεπε στους παίκτες να παίζουν σωστά και οργανωμένα με την μπάλα κάτω. Ωστόσο, η Ένωση προσπαθούσε όσο μπορούσε να απειλεί συνεχώς με κάθε τρόπο. Και το κατάφερνε. Στο 15’ ο Κάλενς έκανε ένα ωραίο γυριστό σουτ, αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε την μπάλα. Αμέσως μετά η ΑΕΚ σκόραρε. Ο Γκατσίνοβιτς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Αργεντινός πρόλαβε τον Τζαβέλλα και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2!

Η ΑΕΚ πια είχε πάρει τον… αέρα του ματς και έκανε ότι ήθελε στο παιχνίδι δίχως να απειλείται. Στο 29’ ο Τσούμπερ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Γκατσίνοβιτς, αφού έφυγε έναν αντίπαλο έκανε το σουτ, αλλά ο Τσιντώτας τον σταμάτησε. Στο 33’ ο Βαλένσια έπιασε μια κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτά μετά δυνατό σουτ του Γιόνσον από μακριά, ο Τσιντώτας απομάκρυνε με το ένα χέρι σε κόρνερ σε εντυπωσιακή επέμβαση που κρατούσε τον Ατρόμητο μέσα στο ματς. Στο 35’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς και κεφαλιά του Βίντα που σταμάτησε ο Κούντε, η μπάλα στρώθηκε στον Κάλενς ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3 με την ΑΕΚ να κάνει υγιεινό περίπατο στο Περιστέρι στο πρώτο ημίχρονο. Στο 42’ ο Κούεν έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, ο Στάνκοβιτς απομάκρυνε με τα πόδια ενστικτωδώς. Και εκεί τελείωσε το α’ ημίχρονο με την ομάδα του Αλμέιδα απόλυτη πρωταγωνίστρια έχοντας τον αέρα υπέρ της.

Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με αλλαγές από τον Ιλιτς. Αντζιέλσκι και Τσακμάκης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Κούντε και Κιβρακίδη. Ο Σάσα Ίλιτς έβαλε και δεύτερο φορ στο ματς, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. Στο 49’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Ατρόμητος δεν απομάκρυνε και ο Κάλενς από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στην φάση αυτή ο Τζαβέλλας έκανε χέρι, αλλά διαιτητής και VAR υπέδειξαν να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο 52’ ο Τσούμπερ βρήκε λίγο κενό χώρο και έκανρ το σουτ στο ημικύκλιο της περιοχής, αλλά ο Τσιντώτας τον σταμάτησε. Στο 55΄ο Ατρόμητος αναπτύχθηκε ωραία από τα αριστερά, ο Αντζιέλσκι έκανε το γύρισμα αλλά ο Γκατσίνοβιτς πρόλαβε τον Γιουμπιτάνα πριν εκτελέσει. Τρία λεπτά μετά ο Πόνσε έκανε χατ-τρικ. Ο Άμραμπατ τροφοδότησε τον Ρότα από τα δεξιά, ο Πόνσε έκανε το σουτ αλλά ο Τσιντώτας αρχικά τον σταμάτησε εντυπωσιακά. Ο Αργεντινός φορ πήρε το ριμπάουντ από κοντά και σκόραρε για το 0-4!

Ο Σάσα Ίλιτς ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 62′, βάζοντας τρεις παίκτες. Στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Αθανασίου, Ρομπάιγ και Ντιρξ με τους Ντε Μποκ, Γιουμπιτάνα και Βαλένσια να περνούν εκτός αγωνιστικού χώρου. Ωραία αντεπίθεση της ΑΕΚ στο 65’. Ο Τσούμπερ κουβάλησε την μπάλα και μοίρασε στον Γκατσίνοβιτς, αυτός τη μοίρασε ξανά στον Ελβετό μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 67’ ο Πήλιος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Γιόνσον πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρεις αλλαγές για την ΑΕΚ μετά το 5ο γκολ. Ελίασον, Φερνάντες και Αραούχο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Άμραμπατ, Πινέδα και Πόνσε.

Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά στο 70′, ο Ντιρξ έκανε το σουτ από τη γωνία της περιοχής, αλλά η μπάλα πήγε αρκετά άουτ. Στο 73′ ο Αλμέιδα έκλεισε κι αυτός τις αλλαγές του. Πισάρο και Φαν Βέερτ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ. Αμέσως μετά εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Αντζιέλσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Στάνκοβιτς με ωραία επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η άμυνα της ΑΕΚ δεν απομάκρυνε και ο Τσακμάκης έκανε το γυριστό σουτ, αλλά ο Στάνκοβιτς μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Στο 76′ ο Φερνάντες εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 78′ ο Κούεν βρήκε λίγο κενό χώρο και έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.Δέκα λεπτά μετά ο Αραούχο είχε ένα καλό σουτ που έφυγε ψηλά άουτ, σε ένα ματς που δεν είχε πια κανένα ενδιαφέρον.Έτσι το ματς τελείωσε με την ΑΕΚ να… ισοπεδώνει με 0-5 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και να δείχνει τη δυναμική της μετά από μία πολύ κακή εβδομάδα με Άρη και Παναθηναϊκό.

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-5

Γκολ:

  • 2’ Πόνσε σουτ 0-1
  • 15 Πόνσε σουτ 0-2
  • 35’ Κάλενς σουτ 0-3
  • 58’ Πόνσε σουτ 0-4
  • 66’ Γιόνσον κεφαλιά 0-5

Κίτρινες: Βίντα (42’), Πισάρο (81′)

Κόκκινες:

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (46′ Τσακμάκης), Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (62′ Αθανασίου), Κούντε (46′ Αντζιέλσκι), Γκονζάλεζ, Κούεν, Γιουμπιτάνα (62′ Ρομπάιγ), Βέργος, Βαλένσια (62′ Ντιρξ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα (68′ Φερνάντες), Άμραμπατ (68′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (73′ Πισάρο), Τσούμπερ (73′ Φαν Βέερτ), Πόνσε (68′ Αραούχο).

O MVP του Ατρόμητος-ΑΕΚ

Ο Έκι Πόνσε έψαχνε εναγωνίως ένα καλό ματς. Για να ξεσπάσει ο ίδιος και να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ. Αυτό έγινε με τα… όλα του σήμερα στο Περιστέρι. Καλείται να δώσει πολλά περισσότερα, με την ΑΕΚ να έχει επενδύσει πολλά πάνω του.

Το κλειδί του Ατρόμητος-ΑΕΚ

Η σοβαρότητα της ΑΕΚ μετά το 0-1, μετά το 0-2. Μπήκε να κερδίσει το ματς, να δείξει ότι πήγε στο Περιστέρι για να κάνει τη δουλειά της.

Τα γκολ του Ατρόμητος-ΑΕΚ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X