Copa Africa: Πήρε σπουδαίο βαθμό από το Μαρόκο η Λ.Δ. Κονγκό - Έπαιξε ως αλλαγή ο Ελ Κααμπί

Copa Africa: Πήρε σπουδαίο βαθμό από το Μαρόκο η Λ.Δ. Κονγκό - Έπαιξε ως αλλαγή ο Ελ Κααμπί
Photo Credits: INTIME

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς όμως κατάφερε τελικά να πάρει πολύτιμο βαθμό από το Μαρόκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτέλεσμα-έκπληξη στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Το Μαρόκο ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό παρόλο που προηγήθηκε από πολύ νωρίς, χάνοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσει από απόψε την πρόκριση στη φάση των «16». Πλέον, οι Μαροκινοί έχουν 4 βαθμούς και η Λ.Δ. του Κονγκό 2, ενώ αργότερα (19:00) θα παίξουν οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου, Ζάμπια και Τανζανία.

Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καθώς πήρε προβάδισμα στο 6ο λεπτό, με τον Χακίμ Ζίγιες να εκτελεί το κόρνερ και τον Ατσράφ Χακίμι να τελειώνει με ωραίο πέταγμα τη φάση. Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έδειξε μεγάλη αντίδραση και πίεσε, κερδίζοντας στο 38′ πέναλτι το οποίο απώλεσε όμως ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Παρόλα αυτά, οι προσπάθειες των τυπικά φιλοξενούμενων δικαιώθηκαν στο 76′, όταν ο Σιλάς Εμβουμπά πήρε την μπάλα από το γύρισμα του Μεστσάκ Ελιά και ισοφάρισε σε 1-1, με την ομάδα του να κρατάει την πολύτιμη ισοπαλία μέχρι το φινάλε και να μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 80′ ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.

Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, το Μαρόκο παίζει με τη Ζάμπια και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με την Τανζανία (24/01, 22:00).

Δείτε τα γκολ:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X