Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (21/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (21/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ (17:30): Εκπληκτικό το αήττητο σερί που τρέχει ο Ατρόμητος με τον Ίλιτς στον πάγκο του. Η ομάδα του Περιστερίου μετράει επτά νίκες καθώς και έξι ισοπαλίες στα 13 τελευταία παιχνίδια της! Απέκλεισε την ΑΕΛ στους 16 του Κυπέλλου επικρατώντας 4-0 στη ρεβάνς (1-1 το πρώτο ματς) και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού. Έμεινε όρθιος και στο 1-1 με τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 85′, ωστόσο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Βαλένσια στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Ρεαλιστικές οι ελπίδες για τα playoffs, καθώς είναι μόλις στο -3 από την 6η θέση. Οι διεθνείς Κεσχρίντα, Καμαρά καθώς και ο τιμωρημένος Φριντζόνσον είναι εκτός μάχης ενόψει ΑΕΚ. Επιστρέφουν ωστόσο οι Ρομπάιγ, Τζαβέλλας και Γιουμπιτάνα.

 Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ (17:30): «Πλήγμα» στην ψυχολογία της ΑΕΚ ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Άρη. Ειδικότερα με τον τρόπο που ήρθε. Με 61% κατοχή μπάλας, 16(8) τελικές καθώς και οκτώ κόρνερ, ήταν ανώτερη σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Υστέρησε ωστόσο στην αποτελεσματικότητα και φτάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι ήταν λιγότερο ψύχραιμη από τους Θεσσαλονικείς. Έσωσε τον βαθμό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Stoiximan Super League, με τον Γκαρσία να σκοράρει στο φινάλε για το τελικό 2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ακόμη παιχνίδι όπου δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υψηλή της δημιουργία σε περισσότερα γκολ, ενώ ήταν ευάλωτη ανασταλτικά. Χαρακτηριστικό το 1.93 – 0.91 στα xG. Στο -2 από την κορυφή του πρωταθλήματος, δεν έχει περιθώριο για απώλειες.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30): Τις πραγματικές της δυνατότητες φανερώνει εδώ και αρκετές εβδομάδες η Μπόρνμουθ. Πρόσφατα, έκανε επική ανατροπή επί της ΚΠΡ στο Κύπελλο Αγγλία και κέρδισε 3-2 με τρία γκολ από το 48’ ως το 69’, αν και έχανε 2-0 στο ημίχρονο. Και αν αυτό δεν σας λέει κάτι, τότε θα σας «πει» το γεγονός ότι αδικείται ξεκάθαρα από την ήττα με 3-1 από την Τότεναμ, άξιζε να πάρει κάτι. Ή από το ότι προηγουμένως είχε ένα σερί 6-1-0 στην Premier League. Και από εκεί που υπήρχε φημολογία για το μέλλον του Ιραόλα, τώρα αισθάνεται πιο σίγουρος από ποτέ. Έχει δυνατή ομάδα, με ταλέντο από τη μέση και μπροστά και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα μπλέξει. Αρκετές οι απουσίες για το Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Άνταμς (μέσος), Κέλι (κεντρικός αμυντικός), Φρέντερικς (δεξί μπακ), Ράντολφ (τερματοφύλακας), ο τιμωρημένος Σενεσί (κεντρικός αμυντικός) και οι διεθνείς Σεμενγιό (εξτρέμ), Ουαταρά (εξτρέμ). Δανεικός στη Νάπολι δόθηκε ο Τραορέ.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30): Η Λίβερπουλ κέρδισε 2-1 τη Φούλαμ, για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας και πηγαίνει στο Λονδίνο (24/1) με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό. Το γύρισε με Τζόουνς στο 68’ και Γκάκπο στο 71’ και πήρε αυτό που ήθελε. Για την ώρα, πάντως, έχει στραμμένη την προσοχή της στο πώς θα ξεπεράσει το εμπόδιο της επικίνδυνης Μπόρνμουθ ώστε να παραμείνει στην κορυφή. Είχε προηγηθεί το 2-0 επί της Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας και πιο πριν το επιβλητικό 4-2 επί της Νιούκαστλ, για το πρωτάθλημα, σε ματς που θα μπορούσε να είχε βάλει άλλα τόσα γκολ. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει χωρίς τον Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να λείπει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μάλιστα, χτύπησε με την Γκάνα και θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς. Λείπει και ο επίσης διεθνής Έντο (μέσος), ενώ τραυματίες παραμένουν οι Αλεξάντερ-Άρνολντ (δεξί μπακ), Ρόμπερτσον (αριστερό μπακ), Σομποσλάι (μέσος), Τσιμίκας (αριστερό μπακ), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Μπάιτσετιτς (μέσος), Μάτιπ (κεντρικός αμυντικός), Ντόουκ (εξτρέμ).

 Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X