Οι «Times» κάνουν λόγω για συζητήσεις του Μουρίνιο με την Νάπολι

Οι  «Times» κάνουν λόγω για συζητήσεις του Μουρίνιο με την Νάπολι
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εδώ και λίγες μέρες είναι χωρίς ομάδα, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», είναι σε συζητήσει με την Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα ψάχνει εδώ και λίγες μέρες ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά από τη ξαφνική απομάκρυνση του από τον πάγκο της Ρόμα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλο ιταλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ των «Times», ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να συναντηθεί σύντομα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λάουρεντις.

Ο Ντε Λαουρέντις ψάχνεται να αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος πήρε άδεια για μια σεζόν μετά την εξασφάλιση του πρώτου πρωταθλήματος της Νάπολι μετά από 33 χρόνια τον Μάιο. Ο διάδοχος του Σπαλέτι, Ρούντι Γκαρσία, απολύθηκε τον Νοέμβριο και ο Βάλτερ Ματσάρι έχει κερδίσει μόνο 4 από τα 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις από τότε που ανέλαβε.

Έτσι ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως είναι η κατάλληλη λύση, για τον πάγκο της Νάπολι

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X