Φριτζ-Τσιτσιπας 3-1: Αποκλεισμός στη φάση των «16» του Australian Open

Φριτζ-Τσιτσιπας 3-1: Αποκλεισμός στη φάση των «16» του Australian Open

Την ήττα και τον αποκλεισμό του στη φάση των «16», γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πάλεψε αλλά δεν το κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απέναντι στον Αμερικάνο Τέιλορ Φριτζ!

Πάλεψε σκληρά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο γνώρισε την  ήττα από τον Αμερικάνο τενίστα, Τέιλορ Φριτζ , με 3-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχει του Australian Open.

Το πρώτο σετ ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους και στα 12 game, με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στο tie break.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλητές συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, κρατώντας το σερβίς τους. Στο 11ο game , ο Τσιτσιπας έκανε το break και στην συνέχεια σέρβιρε για να κατακτήσει το σετ.

Στο τρίτο σετ ο Φριτζ κατάφερε να κάνει άμεσα το break και να περάσει μπροστά με 2-0. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Αμερικάνος ξέφυγε ξανά στη συνέχεια και έκανε το 2-1 στα σετ επικρατώντας με 3-1.

Το τέταρτο σετ ξεκίνησε όπως τα πρώτα δύο, με τους δυο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους. Στο 7ο game όμως ο Φριτζ έκανε το break, κάνοντας το 4-3.

Πλέον, είχε την ψυχολογία με το μέρος του και αυτό αποδείχθηκε αρκετό, κατακτώντας τελικά το 4ο σετ με 6-3 με νέο break στο τέλος και μαζί την νίκη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X