ΑΕΚ: Ήττα (61-43) στη Ρόδο για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

ΑΕΚ: Ήττα (61-43) στη Ρόδο για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Δωδεκάνησο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 61-43 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια της ΑΕΚ στη Ρόδο, από τον Γ.Σ. Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να έχουν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στο «Βενετόκλειο», ωστόσο τους «κόστισε» το κακό δεύτερο ημίχρονο. Στην πρώτη περίοδο, οι αθλητές της ΑΕΚ βρισκόντουσαν μόλις τρεις πόντους πίσω στο σκορ (15-12), ενώ στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (24-24). Στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο, οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς πιο συγκεντρωμένοι, απέκτησαν διαφορά ασφαλείας και εν τέλει έφθασαν στην επικράτηση με 61-43. Πλέον, στην «Ένωση» συγκεντρώνονται στον επόμενο αγώνα, που είναι στο «Απ. Κόντος», στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 10/02 με τον ΑΣΚΑ Ηρακλείου.

Γ.Σ. Δωδεκάνησος – ΑΕΚ 61-43

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μποσγανάς): Λουκάς, Χαμαντί, Λυκοπάντης, Χεναγκίρ , Χατζηδημητρίου Μ., Χατζηδημητρίου Λ., Χατζηκαντής, Σκορδάς, Γκρέι, Μαρουλλάκης .

ΑΕΚ (Γεωργαντάς): Γκουρκάν, Κότσαρης, Χαλδαίος , Οζντουντάκ, Αλ Χουσσείν , Φερέτος

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X