Ατρόμητος: Χωρίς Κεσχρίντα, Αγκιμπού Καμαρά και Φριντζόνσον κόντρα στην ΑΕΚ - Στην αποστολή Τζαβέλλας και Τσιντώτας (ΦΩΤΟ)

Ατρόμητος: Χωρίς Κεσχρίντα, Αγκιμπού Καμαρά και Φριντζόνσον κόντρα στην ΑΕΚ - Στην αποστολή Τζαβέλλας και Τσιντώτας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ποιοι παίκτες του Ατρόμητου θα απουσιάζουν από το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (21/1, 17:30) στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά, ο τιμωρημένος Φριντζόνσον που συνεχίζει να προπονείται ατομικά ανεβάζοντας ρυθμούς, οι Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρας που έχουν μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AtromitosFC 🔵⚪⚽️ (@atromitosathinonfc)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X