ΑΕΚ: Όλα για τη νίκη με Παναθηναϊκό σήμερα (17:00) στο κλειστό του Μετς

Εικόνες από το ΑΕΚ - Απολλώνιος
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δίνει σήμερα το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για το 2024 καθώς αντιμετωπίζει στις 17:00 στο κλειστό του Μετς τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για το 2024 δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 17:00 στο κλειστό του Μετς τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες με Λαμία και Απολλώνιο και θέλουν φυσικά να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Η ΑΕΚ με νίκη μειώνει την απόστασή της από την κορυφή καθώς βρίσκεται στην 4η θέση με 28 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός ΑΟ στην πρώτη με 33.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ με δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΟΠΕ σχολίασε πως η ομάδα του νίκησε στον πρώτο γύρο και μπορεί να το πετύχει και σήμερα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη και σίγουρα θα θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο. Εμείς έχουμε 2 νέα πρόσωπα εδώ και 2 εβδομάδες και προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα αλλά θεωρώ ότι είμαστε καλύτερα απ’ότι πριν. Κερδίσαμε τον Παναθηναικό στον πρώτο γύρο και σίγουρα μπορούμε να τον κερδίσουμε στο γήπεδο του κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Η Όλγα Στράντζαλη, μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε από την μεριά της για το σημερινό ματς: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς μετά από αρκετό καιρό αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματα μας με τις αλλαγές που έγιναν και ελπίζουμε το Σάββατο να πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, ώστε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί του δεύτερου γύρου». Η Ζαντ Σολέ δήλωσε επίσης: «Γνωρίζω πως τα ματς της ΑΕΚ με του Παναθηναϊκού είναι ιδιαιτέρως καλά. Και δύσκολα φυσικά, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Πραγματικά, όλοι στην ομάδα, ανυπομονούμε γι’ αυτό το ντέρμπι».

 

Volley League Γυναικών – 14η αγωνιστική

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης

Γυμναστήριο «Χαλκοπούλειο», 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 – Α.Σ.Π. Θέτις

Διαιτητές: Χλωρός, Κουτσής

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δημητρίου

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Α.Σ. Άρης Διαιτητές: Μαυρίδης, Μούζουλας

Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μάλφας

Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Προκοπίου

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X