«Ναυάγησε» η συμφωνία Ατζούν με Μπέο για τον Βόλο!

«Ναυάγησε» η συμφωνία Ατζούν με Μπέο για τον Βόλο!
Photo Credits: INTIME

Άγνωστο αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα επενδύσει σε άλλη ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολυαναμενόμενη συμφωνία μεταξύ του Mr. Survivor και του Αχιλλέα Μπέου για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Βόλου δεν θα προχωρήσει, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να κάνει πίσω.

Μολονότι το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν θετικό και αμφότεροι έκαναν λόγο για επικείμενο deal, εντούτοις ο Ατζούν πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Ένας από τους όρους που είχε θέσει η τουρκική πλευρά ήταν να παραμείνει ο Βόλος στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ υπήρχε και συμφωνία στο οικονομικό με το κόστος της εξαγοράς της ομάδας να φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Ατζούν, ο οποίος πρόσφατα παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό σε ότι αφορά τις ποδοσφαιρικές επενδύσεις του, έχει εστιάσει στην κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ της Championship για την Χαλ.

Τα σχέδια του για αγορά ελληνικού συλλόγου «παγώνουν» για την ώρα δίχως όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει δριμύτερος από το καλοκαίρι εάν και εφόσον κρίνει πως υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες σε άλλη ομάδα της Super League.

Πηγή: sdna

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X