Ατλέτικο Μαδρίτης: Ρήξη μηνίσκου ο Αθπιλικουέτα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ρήξη μηνίσκου ο Αθπιλικουέτα
Photo Credits: INTIME

Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απώλεια του Θέσαρ Αθπιλικουέτα είναι το «τίμημα» για την πρόκριση της Ατλέτικο στα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας.

Ο πολύπειρος αμυντικός, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο της παράτασης του χθεσινού (18/1) συγκλονιστικού αγώνα με τη Ρεάλ, αποχώρησε λίγα λεπτά αργότερα με πρόβλημα στο γόνατο και οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ιατρικό επιτελείο των «ροχιμπλάνκος» αναμένεται άμεσα να αποφασίσει για τον τρόπο αντιμετώπισης του τραυματισμού και το αν θα χρειαστεί ο Αθπιλικουέτα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι η Ατλέτικο χάνει για σημαντικό χρονικό διάστημα έναν ποδοσφαιριστή που, αν και εντάχθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα και δεν λογίζεται ως βασικός, αποτελεί μία σημαντική μονάδα, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και στα αποδυτήρια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X