Μπάγερν Μονάχου: Έχει στα ραντάρ της κορυφαίο παίκτη της Νιουκάστλ

Μπάγερν Μονάχου: Έχει στα ραντάρ της κορυφαίο παίκτη της Νιουκάστλ
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τον Κίραν Τρίπιερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας της και σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, έχει στην λίστα της τον Κίραν Τρίπιερ.

Τη φετινή σεζόν ο Τρίπιερ αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του Έντι Χάουι έχοντας ήδη 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 8 ασίστ στο ενεργητικό του.

Όπως αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος, η Μπάγερν σχεδιάζει τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να υπάρχει στο τραπεζί η προοπτική αγοράς του.

Η Νιούκαστλ δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν τις προθέσεις της αλλά μοιάζει δύσκολο να παραχωρήσει, έστω και με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη στα μίσα της σεζόν. Στη λίστα βρίσκεται και ο Σάσα Μπόι της Γαλατασαράι, η οποία όμως επιθυμεί μόνο την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρίπιερ έγινε παίκτης της Νιούκαστλ τον Γενάρη του 2022 αντί του ποσού των 14.000.000 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί και στις Τότεναμ και Μπέρνλι ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X