Ντανιέλε Ντε Ρόσι: «Στόχος η τετράδα, θα κάνω τα πάντα για να μείνω»

Ντανιέλε Ντε Ρόσι: «Στόχος η τετράδα, θα κάνω τα πάντα για να μείνω»
Photo Credits: INTIME

«Οι πρώτες προπονήσεις σου δίνουν απαντήσεις», ανέφερε ο Ντε Ρόσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος προπονητής της Ρόμα Ντανιέλε Ντε Ρόσι θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν 2023-24 στις τέσσερις πρώτες θέσεις του ιταλικού πρωταθλήματος, όπως είπε σήμερα (19/1) κατά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου. «Θα χαιρόμουν αν στο τέλος της σεζόν είμαστε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων της βαθμολογίας. Αυτός είναι ο στόχος που πρέπει να επιτευχθεί, δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι δυνατό», εξήγησε.

Πριν αντιμετωπίσει τη Βερόνα αύριο  (20/1) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, η Ρόμα είναι 9η, 22 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Ίντερ, πέντε βαθμούς από την 4η θέση, που καταλαμβάνεται από τη Φιορεντίνα.

Από τότε που διαδέχθηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος απολύθηκε την Τρίτη μετά από δυόμισι σεζόν, ο 40χρονος Ντε Ρόσι έχει δει «παίκτες να προπονούνται με 3.000 μίλια την ώρα»: «Οι πρώτες προπονήσεις σου δίνουν απαντήσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο, αλλά οι παίκτες ήταν απίστευτοι, ήταν σαν σφουγγάρια και τους ευχαριστώ για αυτό», είναι ο «DDR» που φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα για δεκαοκτώ σεζόν.

«Όταν ένας σύλλογος αλλάζει προπονητή, σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα. Από απόσταση, δεν πίστευα ότι ήταν πολλά. Ξεκινάμε με σκορ 0-0 όπως σε έναν αγώνα», είπε.

Ο νέος προπονητής της Ρόμα ελπίζει να λάβει γρήγορα ένα χέρι βοήθειας από τον πρώην συμπαίκτη του, Φραντσέσκο Τότι: «Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, είναι στην Κίνα και θα τα πούμε το συντομότερο δυνατό. Θα περάσουμε χρόνο μαζί», τόνισε.

Ο Ντε Ρόσι, του οποίου η προπονητική εμπειρία περιορίζεται σε μια θητεία στο «τιμ»  της ιταλικής ομάδας μεταξύ 2021 και 2022 και μερικούς μήνες επικεφαλής της ΣΠΑΛ-τότε στη 2η κατηγορία-, δεν ανυπομονεί  για την επέκταση του συμβόλαίου του, το οποίο έχει αρχική διάρκεια έξι μήνες: «Θα παίξω το χαρτί μου, απλά ζήτησα να με αντιμετωπίζουν ως προπονητή, όχι ως σημαιοφόρο, πρώην παίκτη ή θρύλο του συλλόγου. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω, αυτό θα ήταν όνειρο», επέμεινε ο πρώην Ιταλός διεθνής.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X