Η Sport για τον Κωστάκη τον Μανωλά: «Έσκαψε... τον τάφο του επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό»

Η Sport για τον Κωστάκη τον Μανωλά: «Έσκαψε... τον τάφο του επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Σκληρή η Sport σε ρεπορτάζ της για την καθοδική πορεία του Κωστάκη... «Ο Μανωλάς έσκαψε μόνος του τον τάφο του επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτενές ρεπορτάζ για την καθοδική πορεία του Κώστα Μανωλά τα τελευταία χρόνια, αλλά και για το γεγονός ότι είναι, πλέον, χωρίς ομάδα έπειτα από το «διαζύγιο» του με την Αλ Σαρζά φιλοξενεί η καταλανική εφημερίδα «Sport».

«Ο Μανωλάς, ο δήμος της Μπαρτσελόνα, που έχει μείνει χωρίς ομάδα στα 32 του» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ. Αρχικά γίνεται αναφορά στο γκολ που είχε πετύχει ο Έλληνας αμυντικός στον αποκλεισμό των «μπλαουγκράνα» το 2018 στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρόμα.

«Αυτό το γκολ που προκάλεσε τόση απογοήτευση έως και δάκρυα στους οπαδούς της Μπάρτσα, είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της καριέρας του Έλληνα σέντερ μπακ. Αν και είναι αλήθεια ότι ο Μανωλάς κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας με τη Νάπολι και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, πιθανότατα αυτό το γκολ ήταν η κορύφωση της ευτυχίας σε όλη του την καριέρα», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Υπογραμμίζεται ότι «τότε ο Μανωλάς ήταν σε μια από τις καλύτερες φόρμες του. Ωστόσο, ήταν την επόμενη σεζόν που ο Έλληνας σέντερ μπακ έφτασε σε χρηματιστηριακή αξία 45 εκατομμυρίων ευρώ, την υψηλότερη της καριέρας του. Το καλοκαίρι του 2019 η Νάπολι αποφάσισε να ξοδέψει 36 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του Μανωλά. Ωστόσο, ο Έλληνας σέντερ μπακ δεν είχε τις ίδιες επιδόσεις στο διάστημα που ήταν με τους Ναπολιτάνους. Η πρώτη του σεζόν δεν ήταν κακή, αλλά η απόδοσή του έπεφτε όσο περνούσε ο καιρός. Τελικά, μετά τα 75 παιχνίδια που έπαιξε τις δυόμισι σεζόν στη Νάπολι, ο Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2022».

Και εν συνεχεία στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται: «Σε ηλικία μόλις 31 ετών, ο Έλληνας σέντερ μπακ πήρε αποστάσεις από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και το Champions League. Και ο Κώστας Μανωλάς έσκαψε μόνος του τον τάφο του επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό, προορισμό όπου έμεινε μόνο μέχρι τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς».

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Τότε ήταν που αποφάσισε να αντιμετωπίσει την τελευταία γραμμή της καριέρας του υπογράφοντας στη Sharjah FC, μια ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην οποία γνώρισε δύο παλιούς γνωστούς της Barça: τον Πάκο Αλκάθερ και τον Μιραλέμ Πιάνιτς. Τώρα, ενάμιση σεζόν μετά, ο Κώστας Μανωλάς έχει μείνει χωρίς ομάδα στα 32 του χρόνια. Ο σύλλογος των Εμιράτων ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, τη λύση του συμβολαίου του Έλληνα σέντερ μπακ μετά από συμφωνία των δύο πλευρών».

Πηγή: sdna.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X