ΗΠΑ: Κορυφαίος παίκτης για το 2023 ο Πούλισικ

ΗΠΑ: Κορυφαίος παίκτης για το 2023 ο Πούλισικ
Photo Credits: INTIME

Ο επιθετικός της Μίλαν, Κρίστιαν Πούλισικ ψηφίστηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ για το 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Μίλαν, Κρίστιαν Πούλισικ ψηφίστηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ για το 2023, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/1) το εθνικό όργανο διοίκησης του αθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο 25χρονος άσος βοήθησε τις ΗΠΑ να κερδίσουν το 2022/23 CONCACAF Nations League όπου αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης, ενώ κέρδισε το σχετικό βραβείο για τέταρτη φορά στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Λάντον Ντόνοβαν.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι κέρδισα αυτό το βραβείο για τέταρτη φορά» τόνισε ο Πούλισικ και πρόσθεσε: «Ήταν μια απίστευτη σεζόν για μένα. Πάντα μου αρέσει να παίζω με την Εθνική ομάδα και να κερδίζω περισσότερα τρόπαια μαζί της. Φυσικά, το να έρθω εδώ στη Μίλαν, έκανε ακόμη πιο συναρπαστική τη χρονιά για μένα».

Ο Πούλισικ έχει σημειώσει 6 γκολ σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Μίλαν, ενώ σκόραρε και στη νίκη επί της Νιούκαστλ στους ομίλους του Champions League. Ο συμπαίκτης του στη Μίλαν, Γιουνούς Μουσάχ, ήρθε δεύτερος στην ψηφοφορία με 21,5%, με τον Πούλισιτς να λαμβάνει το 53% των ψήφων.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X