Ρόμα: Είπε όχι ο Μοντεστό σε πρόταση για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Ρόμα: Είπε όχι ο Μοντεστό σε πρόταση για τη θέση του αθλητικού διευθυντή
Photo Credits: INTIME

Πρόταση στον Φρανσουά Μοντεστό μετά από την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα, φαίνεται πως έγινε σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στρατόπεδο της Ρόμα μετά από το διαζύγιο με τον Ζεσέ Μουρίνιο, έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις αλλαγές του με αρχής γενομένης τον Ντάνιελ Ντε Ρόσι να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ωστόσο οι τζαλορόσι ψάχνουν επίσης πρόσωπο και για τη θέση του αθλητικού διευθυντή και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Τιάγκο Πίντο αποχωρεί από το πόστο στο τέλος του μήνα με τον ιταλικό σύλλογο να βρίσκεται ήδη σε επαφές με ανθρώπους.

Ένα ραντεβού έχει γίνει ήδη με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Τότεναμ, Πολ Μίτσελ, ενώ οι Φρίντκινς έχουν συζητήσει και με τον Κρίστοφερ Βίβελ, στην προσπάθειά τους να βρουν τον εκλεκτό για τη νέα εποχή της ομάδας.

Σύμφωνα όμως με την «Corriere della Sera», ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τη θέση αυτή, ήταν και αυτό του Φρανσουά Μοντεστό με τον άλλοτε αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν τεχνικό διευθυντή της Μόντσα να αρνείται την πρόταση των Ρωμαίων.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X