Αποκάλυψη σοκ από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: «Τρεις παίκτες μου είχαν δωροδοκηθεί»

Αποκάλυψη σοκ από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: «Τρεις παίκτες μου είχαν δωροδοκηθεί»
Photo Credits: INTIME

Αποκαλυπτική κατάθεση από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς για παίκτες του που είχαν δωροδοκηθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση σοκ από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έβγαλε στη… σέντρα τον ατζέντη Σέζαρ Μποναβεντούρα που κατηγορείται ότι δωροδοκούσε παίκτες για λογαριασμό της Μπενφίκα!

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο, τρεις ποδοσφαιριστές του από την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Ρίο Άβε τον προσέγγισαν και του αποκάλυψαν πως είχαν λάβει χρήματα από τον γνωστό ατζέντη για να έχουν μειωμένη απόδοση στο ματς κόντρα στους Αετούς.

«Δυο παίκτες ήρθαν στο γραφείο μου και με ενημέρωσαν ότι είχαν προσληφθεί από ατζέντη, χωρίς να διευκρινίσουν το όνομα, το οποίο το έμαθα αργότερα μέσω των ΜΜΕ. Ένιωθαν εξαιρετικά άβολα και μου ζήτησαν να μην τους βάλω να παίξουν, διότι σε περίπτωση κακής απόδοσης, θα τους σταύρωναν.

Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά, έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση» τόνισε σύμφωνα με δημοσίευμα της «O’ Jogo».

Πηγή: gazzetta.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X