ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει με την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει χάσει τον Λιβάι Γκαρσία για το επόμενο διάστημα καθώς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό πως αντιμετωπίζει τραυματισμό.

Για το προσεχές διάστημα θα είναι εκτός ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης με πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, μετά το γκολ του για το 2-2.

Ο Γκαρσία έφερε γκολ με Άγιαξ, με Παναιτωλικό, με Πανσερραϊκό, 2 με Βόλο, με Ολυμπιακό, 2 με Παναθηναϊκό.  Οκτώ σερί γκολ σε 6 ματς από τις 14/12 μέχρι τις 14/1, 9 συνολικά σε 15 συμμετοχές φέτος. Σε μία σεζόν με πολλούς τραυματισμούς από το ξεκίνημα της χρονιάς, έναν ακόμη τώρα. Συνολικά έχει παίξει στα 15 ματς από τα 29 της ομάδας μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά στην κατάστασή του, σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματισμός του 26χρονου έχει προέλθει από χτύπημα και στο σημείο που είναι αυτό το χτύπημα χρειάζεται… προσοχή. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να βιαστούν και να ρίξουν ξανά τον Λιβάι στη φωτιά.

Ως εκ τούτου, αναλόγως με το πως θα πηγαίνει η αποθεραπεία του Γκαρσία, ίσως χρειαστεί και ολόκληρη η επόμενη εβδομάδα για επανέλθει σε καλύτερα επίπεδα και έτσι αναμένεται από τις τελευταίες ημέρες του Γενάρη να μπει σε πρόγραμμα επανένταξης.

Περισσότερα όμως για την κατάστασή του θα φανούν και από την άλλη εβδομάδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X