NBA: Δεν θα κατηγορηθεί για την φερόμενη σχέση του με ανήλικη ο Τζος Γκίντι

NBA: Δεν θα κατηγορηθεί για την φερόμενη σχέση του με ανήλικη ο Τζος Γκίντι
Photo Credits: INTIME

Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τζος Γκίντι κατηγορούταν καιρό για φερόμενη παράνομη σχέση που διατηρούσε με ανήλικη, όμως δεν βρέθηκαν αρκετά στοιχεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έρευνα σχετικά με την υπόθεση του Τζος Γκίντι και της επικείμενης σχέσης του με ανήλικη έχει ολοκληρωθεί, με το συμπέρασμα που βγαίνει να είναι πως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να κατηγορηθεί.

Αυτό γνωστοποίησε η αστυνομία με ανακοίνωσή της, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «έπειτα από ενδελεχή εξέταση των στοιχείων, ολοκληρώσαμε την έρευνα που ξεκίνησε έπειτα από τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα social media που αφορούσε τον Τζος Γκίντι.

Οι ερευνητές μας εξέτασαν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν κάποια εγκληματική δραστηριότητα που να σχετίζεται με τον κύριο Γκίντι».

Την φετινή σεζόν ο Γκίντι – ο οποίος αποδοκιμάζεται όλη την σεζόν σχεδόν σε όποιο γήπεδο αγωνίζονται οι Θάντερ λόγω αυτών που κυκλοφόρησαν μέσω social media – έχει 11.8 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X