Χέντερσον: Δεν έχει πληρωθεί ακόμα στη Σαουδική Αραβία

Χέντερσον: Δεν έχει πληρωθεί ακόμα στη Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόρνταν Χέντερσον βρίσκεται μια ανάσα από τον Άγιαξ έξι μήνες μετά την απόφαση του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα κινδυνεύει να μην πληρωθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη αποχώρηση Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή από τη Σαουδική Αραβία είναι γεγονός. Έξι μήνες μετά την υπογραφή του στην Αλ Ετιφάκ ο Τζόρνταν Χέντερσον ετοιμάζεται να αποχωρήσει καθώς η μεταγραφή του στον Άγιαξ φέρεται να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο με τα τυπικά να απομένουν για την οριστική ανακοίνωση.

Ο Άγγλος χαφ συμφώνησε μάλιστα να θυσιάσει 4 εκατομμύρια ευρώ και να μην πληρωθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του, θέλοντας να αποχωρήσει άμεσα. Το καλοκαίρι ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ είχε υπογράψει συμβόλαιο με τις αποδοχές του να ξεπερνάνε το 1,5 εκατ. ευρώ τον μήνα. Ωστόσο ο Χέντερσον κινδυνεύει να μην πληρωθεί ούτε αυτά που δούλεψε, καθώς ένας όρος στο συμβόλαιο του είναι ο λόγος που ο Άγγλος ενδέχεται στο τέλος να μπει… μέσα.

Όπως αναφέρει η «Telegraph» ο Άγγλος χαφ είχε ζητήσει από τους ανθρώπους της Ελ Ετιφάκ να τον πληρώσουν στο τέλος της σεζόν για να αποφύγει τους φόρους του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Χέντερσον είχε στο μυαλό του την επιστροφή του στην Αγγλία έτσι και αλλιώς και για αυτόν τον λόγο σκόπευε να μείνει στη Σαουδική Αραβία για έναν χρόνο και να λάβει τα δεδουλευμένα του στο τέλος της σεζόν.

Η απρόσμενη αποχώρηση του ωστόσο τον βάζει σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς αυτή τη στιγμή ο Άγγλος χαφ δεν έχει λάβει ούτε ευρώ και με βάση τον όρο του συμβολαίου η Αλ Ετιφάκ έχει το δικαίωμα να μην του δώσει τίποτα!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X