Ολυμπιακός: Στην αναμονή για Κάρμο, προχωρά για Γκαστόν, Ντράγκοβιτς

Ολυμπιακός: Στην αναμονή για Κάρμο, προχωρά για Γκαστόν, Ντράγκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναμονή βρίσκεται η μετακόμιση του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, καθώς η Πόρτο θέλει πρώτα να βρει παίκτη για το κέντρο της άμυνας και μετά να επιτρέψει στον 24χρονο στόπερ να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Η στάση αυτή των «δράκων» έχει αρχίζει να ενοχλεί τους Πειραιώτες, που εδώ και μέρες έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους με την ομάδα και τον παίκτη, για τον δανεισμό του έως το καλοκαίρι.

Το ντιλ περιλαμβάνει την καταβολή ενοικίου 400.000 ευρώ, αλλά και οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ. Η Πόρτο, ωστόσο, αν και δεν υπολογίζει τον Κάρμο στα πλάνα της και το τελευταίο διάστημα τον έχει στείλει να αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα, θέλει πρώτα να αποκτήσει στόπερ και μετά να του επιτρέψει να φύγει.

Και φαίνεται πως έχει εντοπίσει τον εκλεκτό, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, θέλει να πάρει τον Καλιόντα Γκασπάρ από την Εστρέλα. Ο 26χρονος στόπερ από την Ανγκόλα έχει ύψος 1,93μ. και έχει τα χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Σέρχιο Κονσεϊσάο. Ο Γκασπάρ ωστόσο βρίσκεται με την εθνική του στο Κόπα Άφρικα και η ολοκλήρωση της μεταγραφής, εάν επέλθει η συμφωνία, θα καθυστερήσει αρκετά.

Γι’ αυτό στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να εξετάζουν κι άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, όπου σχεδιάζουν να κάνουν δύο προσθήκες. Οι επαφές με τη Σαν Λορέντζο για τον Γκαστόν Ερνάντες συνεχίζονται, με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του, ενώ στον παίκτη προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο. Υπάρχει ακόμα μια διαφορά 500.000 ευρώ που χωρίζει τις δύο ομάδες, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και ο 25χρονος στόπερ θα πιάσει λιμάνι.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, τον 32χρονο Αυστριακό αμυντικό, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις των Σέρβων είναι αρκετά υψηλές, έχοντας ήδη απορρίψει την πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ της Μπεσίκτας.

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X