Ο Μπακασέτας λέει «αντίο» στην Τράμπζονσπορ την Κυριακή και έρχεται Ελλάδα

Ο Μπακασέτας λέει «αντίο» στην Τράμπζονσπορ την Κυριακή και έρχεται Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας θα αγωνιστεί για μια τελευταία φορά με την φανέλα της Τράμπζονσπορ την Κυριακή (21/01, 18:00) κόντρα στην Γαλατά και ύστερα έρχεται Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tάσος Μπακασέτας θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα χρώματα της Τράμπζονσπορ την Κυριακή (21/01 18:00) και έπειτα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, καθώς έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τυπικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με την έλευση του κάπτεν της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα για τις απαράιτητες ιατρικές εξετάσεις, με την μικρή αυτή καθυστέρηση όσον αφορά στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Αθήνα να προκύπτει ύστερα από σχετική συμφωνία όλων των εμπλεκομένων.

Και αυτό γιατί στη συμφωνία που έκλεισε για ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, μπήκε ως μοναδικός όρος να παίξει ο 29χρονος διεθνής μεσοεπθετικός στον κυριακάτικο (21/01, 18:00) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Γαλατάσαραϊ για την 21η αγωνιστική, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει και ο κόσμος της “Τραμπ” με τον τρόπο που του αξίζει.

Ήταν άλλωστε από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Τράμπζονσπορ το 2022, πρώτου στην ιστορία του συλλόγου μετά από 38 χρόνια, με τον Μπακασέτα να αποτελεί έναν ξένο παίκτη που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας της Τραπεζούντας.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να μπει κατευθείαν στα… βαθιά, αφού ο ο Φατίχ Τερίμ τον περιμένει για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/01) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πηγή: Sport24

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X