Αλ Ετιφάκ: Μετά το διαζύγιο με τον Χέντερσον, ρίχνει ματιές σε άλλους παίκτες των «Reds»

Αλ Ετιφάκ: Μετά το διαζύγιο με τον Χέντερσον, ρίχνει ματιές σε άλλους παίκτες των «Reds»
Photo Credits: INTIME

Στους Τιάγκο Αλκάνταρα και Μάτιπ εστιάζει η Αλ Ετιφάκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον πίεσε όσο έπρεπε την Αλ Ετιφάκ ώστε να πει το ναι και να λύσει τη συνεργασία της μαζί του, παρά το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Άγγλος το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Μπεν Τζέικομπς, ο σύλλογος που προπονεί ο Στίβεν Τζέραρντ εξακολουθεί να έχει τα μάτια του σε πρώην ή νυν παίκτες της Λίβερπουλ τόσο για τη χειμερινή όσο και για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, τσεκάρει τις προϋποθέσεις για τον δανεισμό του Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στην Αλ Αχλί.

Σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσιογράφο, στα ραντάρ των ανθρώπων της Αλ Ετιφάκ βρίσκονται τα ονόματα των Τιάγκο Αλκάνταρα και Τζόελ Μάτιπ των οποίων τα συμβόλαια τους με την Λίβερπουλ εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να ανανεωθούν.

Ο Μάτιπ βρίσκεται στον σύλλογο από το 2016 και αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Σάλκε ενώ ο Τιάγκο έγινε κάτοικος Λίβερπουλ το 2020 από την Μπάγερν αντί του ποσού των 22.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Μάτιπ βρίσκεται εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού ενώ ο Αλκάνταρα πρόσφατα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X