Τσιτσαρίτο Ερνάντες: Αφήνει το MLS και μετακομίζει στην ομάδα της καρδιάς του

Τσιτσαρίτο Ερνάντες: Αφήνει το MLS και μετακομίζει στην ομάδα της καρδιάς του
Photo Credits: INTIME

Για την Τσίβας ετοιμάζει βαλίτσες ο Τσιτσαρίτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τέσσερα χρόνια ο στο MLS και συγκεκριμένα στην Λος Άντζελες FC, ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Νικολό Σίρα, ο Μεξικάνος φορ τα έχει βρει σε όλα με την Τσίβας και αναμένεται να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο συνεργασίας με τη μεγάλη του αγάπη.

Θυμίζουμε πως ο 35χρονος πλέον επιθετικός αγωνίστηκε στην ομάδα από το Μεξικό από το 2006 έως το 2010 και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να πείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον κάνει δικό της αντί 7.500.000 ευρώ.

Πλην της Γιουνάιτεντ, στην Ευρώπη αγωνίστηκε και για τις Ρεάλ Μαδρίτης, ως δανεικός για ένα χρόνο, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γουέστ Χαμ και Σεβίλλη.

Μάλιστα, στο ενεργητικό του έχει και 109 συμμετοχές με το Μεξικό με 52 τέρματα στο ενεργητικό του σε όλες τις διοργανώσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X