Παναθηναϊκός: Με σημαντικές απουσίες στη ρεβάνς με Ολυμπιακό-Στην αποστολή για πρώτη φορα ο Ακαϊντίν

Παναθηναϊκός: Με σημαντικές απουσίες στη ρεβάνς με Ολυμπιακό-Στην αποστολή για πρώτη φορα ο Ακαϊντίν
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τους Τζούρισιτς και Τσέριν ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (17/1) τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της ρεβάνς των δύο ομάδων για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας στη φάση των «16», μετά το ισόπαλο 1-1 στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την αποστολή τους για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», με τον Φατίχ Τερίμ να αφήνει εκτός τους Τζούρισιτς και Τσέριν που ήταν ανέτοιμοι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο Γερεμέγεφ, ο Παλάσιος, ο Μάγκνουσον και ο Πάλμερ-Μπράουν.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Σαμέτ Ακαϊντίν, βρίσκεται βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X