Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Η ερώτηση του κρεοπώλη για τις φυλακές Κορυδαλλού (VIDEO)

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Η ερώτηση του κρεοπώλη για τις φυλακές Κορυδαλλού (VIDEO)

Ποια ερώτηση έκανε ο κρεοπώλης για τις φυλακές Κορυδαλλού όταν ήταν στο κρατητήριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», όταν ο κρεοπώλης προσήχθη στο τμήμα και μπήκε στο κρατητήριο ρώτησε άλλους κρατούμενους εάν γνωρίζουν πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι «υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι “αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω”».

Ο 50χρονος κρεοπώλης βρίσκεται διαρκώς στο μικροσκόπιο. Προσήχθη δύο φορές και έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στις οποίες έχουν διαπιστωθεί κενά και ασάφειες.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου, και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά ένα χωριό, οπότε ποιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα», είπε η αδερφή του αγνοουμένου.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X