Μπούρσασπορ: Παραιτήθηκε ο Ζντοβτς

Μπούρσασπορ: Παραιτήθηκε ο Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρε Ζντοβτς, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπούρσασπορ την οποία ανέλαβε το 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπούρσασπορ βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «basketfaul.com»,  ο Γιούρε Ζντοβτς υπέβαλε την παραίτηση του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Σλοβένους κόουτς ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφασή του, στην προπόνηση της Τρίτης (16/1).

Μάλιστα, λέγεται ότι σημαντικό ρόλο στην αποχώρησή του έπαιξαν τα υβριστικά συνθήματα και οι αποδοκιμασίες που άκουσε από το κοινό της ομάδας της Προύσας, κατά τη διάρκεια του ματς με την Αναντολού Εφές.

Ο άλλοτε προπονητής των Ηρακλή και ΑΕΚ Betsson ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι στην Μπούρσασπορ. Ωστόσο, η πορεία της ομάδας από την Προύσα δεν είναι και η καλύτερη, καθώς στο Basketball Champions League αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, ενώ στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή είναι στο 7-9, ενώ το τέλος του πρώτου γύρου τη βρήκε εκτός οκτάδας, άρα δεν θα έχει δικαίωμα στο Final 8 του Κυπέλλου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X